Aye op het Historisch banket!

Nieuw toegetreden tot Het Historisch Banket: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aye met haar rieten mand onder haar arm, ziet ze er uit als of ze zo uit het verleden is komen aanlopen. Je vraagt je af: is het een wasvrouw? Een marktvrouw misschien?
Fout! Aye is de schalkse lichtekooi, maar kan ook de gedaante van een charlatan aannemen! Op een bijzondere manier weet Aye de gasten op een aangename manier te "verleiden". 
 
Heeft gij iets te vieren? Een bruiloft, verjaardag, jubileum, personeelsuitje, familiefeest, of gewoon een avond met vrienden?
Laat Het Historisch Banket u meevoeren op een reis naar reeds lang vervlogen tijden.
Naar de middeleeuwen, tijd van ridders en kastelen. Tijd van koninklijke kasteelfeesten en grootse koopmans banketten.
Bourgondisch eten en drinken onder het genot van muziek en theater, te kasteel Hernen of op eigen locatie.
Het Historisch Banket, voor Bourgondiërs ende levensgenieters.
 
 
Verken snel de mogelijkheden op https://www.hethistorischbanket.nl/.

Feest

Op feesten, zoals familiefeesten, bedrijfsfeesten en vele andere feesten is veelal vermaak in de vorm van mobiele acts of kindervermaak als schmincken en ballonvouwen zeer gezien.

Festival

Op vele festivals heb ik inmiddels als een van mijn karakters mijn visitekaartje afgegeven, van zeer kleine festivals tot heel groots opgezette.

Scholen en instellingen

Op scholen en instellingen kunnen workshops worden verzorgd. Ik kan zowel workshops verzorgen die echt als vermaak dienen, maar ben ook in staat om studenten echte leerstof aan te reiken. Daarnaast ben ik ook inzetbaar om kinderen in instellingen te vermaken als zij een spannende ervaring meemaken.

UA-6499753-2